Corona-renovation af huset? Læs dette først

Indholdsfortegnelse

Hvis du har besluttet sig for at nu er tiden til en renovation af huset, så stil dig om bag køen. Hvis der er én ting COVID-19 har fået sat gang i, så er det renovationer af have, bil, hus og alle mulige andre ting som man normaltvis ikke har tid til.

Og det er sådan set også en god ting med al den renovation, hvis man selvfølgelig ved hvordan man skal gøre det. Der findes desværre en lang række \’gør-det-selv\’ håndværkere derude der ikke mestrer renovationen helt endnu. 

En renovation kan nemlig gå grueligt galt hvis ikke man er fuldstændig klar over hvordan man griber det rigtigt an – det kan ende med at koste mere end det havde gjort med professionelle håndværkere. 

Hvis du går med tømmerfugle i maven og drømmer lidt om en DIY overhaling af hjemmet, så læs lige denne artikel først. Det kunne være at du blev klogere på din renovation!

Skal du male?

Der er få ting der får et gammelt hus til at se splinter nyt ud igen som en god omgang maling. Hvis du bor i et hus der ikke har fået lidt kærlighed fra penslen i nogle år er der også meget at vinde ved at gøre det. Hvis du skal i gang med at male bør og du bor i et gammelt hus bør du overveje at bruge en spærregrunder før du lægger det rigtige lag maling. En spærregrunder kan nemlig være med til at lukke eventuelle kuldebroer der måtte have opstået igennem tiden – og det kan potentielt set spare dig for en del penge.

Skal du rense tag?

Hvis du overvejer at få renset dit gamle tag frit for alger og andet snask, så får du lige et gratis og utrolig pengesparende tip med på vejen her. Ved at bestille en dronemand ud og lave en video ved dig først, får du meget nemmere ved at afdække hvor der virkelig skal lægges kræfter i.

Det kan være svært at få et godt og fyldestgørende overblik over sit tag fra toppen af en stige, derfor kan- og bør du spare dig selv for det ekstra besvær. 

Hvis du vælger at du gerne vil have professionelle til at komme og rense taget (noget der giver det bedste resultat på sigt) så kan du bare sende dem videoen af taget med dronen og så vil de allerede være klar over omfanget af opgaven. 

6 tanker om “Corona-renovation af huset? Læs dette først

  1. Privat-dagpleje-soenderborg.dk – Hejsa, Kan man sende indhold til jer som i kan skrive om?
    Med venlig hilsen, Alfred H.

  2. hej – Privat-dagpleje-soenderborg.dk
    Det sku godt gået – god læsning 😉 Rigtig god dag, Karla Y.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *