Få 4 gode tips til boligindretning

Sådan skal du indrette din bolig i 2021 

Er du også en af de mange mange danskere som elsker indretning, interiør og generelt et smukt hjem? Så er du ikke den eneste. Der opstår hele tiden nye smarte tips, tricks og trends til at få sit drømmehjem, og ikke mindst hvad der er smart og populært! Læs med her og få 4 gode tips til, hvordan din indretning skal se ud, og ikke mindst: Hvad er populært i de danske hjem i 2021! 

Farver 

Vi danskere er kendte for vores skandinaviske udtryk med stilrene rum og få farver. Der må ikke være meget som forstyrrer øjet! Dog er der opstået en ny stor og lidt anderledes trends: Nemlig farver. De hvide vægge er blevet erstattet med en farve, som skaber et mere hyggeligt og dynamisk hjem. Vælg en væg i soveværelset, børneværelset og måske også stuen, som du maler en fin farve. Her er 3 farver som er meget populære og rare at se for øjet: Lyseblå, beige og grøn. 

Plakater 

For at pynte din nye væg eller måske andre vægge i boligen som træger til lidt liv, så kast dig ud i de mange forskellige plakater, som er at vælge. En stor trends som allerede opstod for nogle år tilbage er belligenheds plakater! Eksempelvis hvis du bor i Sønderborg, så pynt din stue med en fin plakat der beskriver Sønderborg. Man er vel altid lidt stolt over, hvor man kommer fra eller bor. Du kan finde de fine plakater lige her: Sønderborg plakat 

Lys 

En anden stor trend som dominere de danske hjem lige nu er: Farvede og snoet lys. De fine lys kan fåes mange steder, men dog er det også muligt selv at lave dem. De laves således: Køb de ønskede farvet lys i 100 starin, læg dem i 5 min i kogende vand, tag dem op og sno dem, læg dem i koldt vand indtil de er hårde igen. Sådan! Så har du dine egne hjemmelavet snoet lys. Perfekte til stuebordet, vindueskarmen eller spisebordet. Mre hyggeligt bliver det ikke. 

Tørret blomster 

For at pynte boligen endnu mere med lidt farve og detaljer så find en fin vase frem, og pynt den med en tørret buket! De tørrede buketter har været populære længe, og er kommet for at blive! Spar penge ved at have en tørret buket, da den holder meget længere end blot en almindelig en. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *