Sælg guld til den højeste guldpris

Ordet guld kommer fra det old nordiske ‘geolu’, som betød farven gul, og som refererer til gulds gyldne farve. Guld er et af de fem ædelmetaller, som vi har her på jorden. Overalt på jorden fremstilles der mere stål på en time end al den guld, der nogensinde har været gravet op igennem tiden. Dette gør guld til et særligt metal, som har en værdi på grund af sin begrænsning og sin evne. Guld kan nemlig smeltes og omformes, så det har igennem tiden været anvendet til at fremstille smykker, antikviteter og praktiske genstande. 

NÅr du vil vælge dit guld skal du være opmærksom på den svingende pris, som guld har på verdensplan. Derfor bør du holde øje med tendenser og konkurrerende forhandlere, så du får den bedste pris for dit guld. Hos Nordisk Guld tilbydes der altid den højeste pris på markedet, og du får samtidig en nem salgsproces. Følg linket Guldpriser og læs mere om hvordan du kan sælge dit guld til den højeste pris, eller læs med her, hvor du kort vil blive introduceret til hjemmesiden. 

Guldpris indeks der opdateres hvert femte minut

På hjemmesiden finder du et guldpris indeks, hvor du kan finde hvilken type guld du har og hvilke guld forhandlere, som kan tilbyde den bedste pris. Her får du altså direkte mulighed for at sammenligne priserne mellem forhandlerne på den type guld, som du sidder inde med. Som du hurtigt vil kunne se, så vil Nordisk Guld altid være indikeret som den bedste pris, sammenlignet med andre forhandlere, og det er simpelthen fordi denne graf også er den, som de anvender ved prissættelse, så de hele tiden kan garantere den bedste pris i Danmark.

Derudover tilbyder indekset også at du manuelt kan indtaste vægten i gram af din type guld, og herefter vil du få en vejledende estimering af hvad du vil kunne få for dit guld. 

En nem salgsproces gør dit liv nemmere

Når du skal sælge dit guld til Nordisk Guld, så kræver det kun et par enkle steps. Start med at kontakte Nordisk Guld så du kan få fastsat en vejledende pris på dit guld, og så du kan bede om et pakkelabel. Herefter skal du afvente at modtage dit pakkelabel over chat eller mail.

Når du har printet dit pakkelabel kan du indlevere din pakke ved GLS eller Postnord, alt efter aftale. Og til sidst skal du blot vente på at pakken kommer frem: Så snart Nordisk Guld modtager din pakke, så vil pengene blive udbetalt til din konto. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *