Kom til Hanoi og se Formel 1

Rejs til Hanoi og oplev det første Formel 1 løb i Hanoi nogensinde! Her vil Formel 1 finde sted i gaderne i Hanoi, hvor du vil kunne opleve et enestående motorsport løb og en enestående kultur! Derudover er der rig mulighed for at kunne tilkøbe ekstra oplevelser, så du kan opleve hvad Vietnam har at tilbyde, oven i et spændende Formel 1 løb! 

Unique Travel tilbyder spændende rejsepakker, hvor du kan opleve Formel 1 løb og lokal kultur, uden at skulle bekymre dig før, under eller efter turen. Gå ind på Formel 1 i Hanoi og se alle mulige rejsepakker til Formel 1 i Hanoi. 

Alt bliver inkluderet i din rejsepakke, og mere kan tilkøbes

Når du køber en rejsepakke gennem Unique Travel er nogle ting altid inkluderet i din rejsepakke. Inkluderet er altid tur/retur flybilletter fra Kastrup til Hanoi og transfer fra lufthavnen til hotellet. Derudover får du overnatning på et lækkert og centralt beliggende hotel i Hanoi, med morgenmad inkluderet. Og så får du selvfølgelig indgangspas og standard tribunebillet til Formel 1 løbet i Hanoi.

Udover standard indholdet kan du også vælge at tilkøbe ture til Halong Bay, Hoi An og Mai Chau, hvor i kan komme på krydstogt og opleve naturen og kulturen. Du skal blot spørge løs når du vil have et rejsetilbud, og alle dine muligheder vil blive tilføjet, så du får mest muligt ud af din rejse. 

Du er blot få skridt fra din næste tur med Unique Travel

Det er nemt og ligetil at komme på din drømme rejse til Hanoi og Formel 1. Start med at ringe ind og tag en uforpligtende snak med Unique Travel om de mulige rejsepakker, der tilbydes. Herefter vil du modtage første udkast til en personlig rejsplan, baseret på de ønsker, som du formidlede under samtalen. Rejsen bookes først, når rejsen lever op til dine drømme, så du skal blot vende tilbage hvis noget mangler i tilbuddet. 

Inden du rejser modtager du dine billetter i god tid. Herefter er Unique Travel med på sidelinjen mens du rejser, da deres agenter kun er et opkald væk hvis der opstår behov for hjælp under rejsen. Det vil sige der ikke er mere tilbage at gøre end blot at nyde din tur uden nogen bekymringer. 

Så foretag første samtale allerede i dag. Gå ind på Formel 1 i Hanoi og se mere, tag en uforpligtende snak og hør mere om dine muligheder. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *