Disse værdigenstande har du mulighed for at indlevere som pantelåner

Med muligheden for pantelåner, kan du indlevere dine værdigenstande som en slags modydelse for at få udbetalt et lån. Det er en smart måde at gøre det på, da du naturligvis er interesseret i at få dine ejendele tilbage, og derfor i højere grad vil søge efter at få betalt lånet tilbage hurtigst muligt. Det er altså en løsning, hvor alle parter vinder.

Du kan læse meget mere om muligheden på www.pantsat.dk, hvor du også finder brugbare informationer om fx ansøgningsprocessen. Herunder finder du en liste over nogle af de ting, du kan pansætte, og som typisk har en høj værdi, så du kan låne flere penge.

Bil, motorcykel og cykel

Hvis du ejer en eller flere af følgende transportmidler, og kan undvære dem i din låneperiode, er de oplagte at overveje at få pantsat. Især bil og motorcykel er meget værd, og på den måde vil du kunne få en del udbetalt. Det er selvfølgelig også ting, mange tilnærmelsesvis kan undvære. Du kan dog se det som en mulighed for at droppe bilen lidt og tage cyklen i en periode – og på den måde pantsætte din bil, hvis altså du ejer begge dele.

Elektronik

Du kan også typisk få meget for elektronik. Hvis du har et stort fjernsyn, et dyrt kamera eller andet, der tilsammen har en høj værdi, kan du indlevere dette. Det er typisk noget, du ikke tror, at du kan undvære, men som du faktisk sagtens kan. Hvis det fx er dit TV, du anvender, så se dette som en mulighed for at koble lidt af, hvor du kan foretage dig noget andet om aftenen, i stedet for at sidde og kigge ind i en skærm.

Møbler og lignende inventar

Hvis du har købt dyre møbler, vil disse naturligvis også være en del værd. Det kan være lidt sværere at undvære, men nogle firmaer giver mulighed for, at du blot giver afkald på din sofa, så de til enhver tid kan komme forbi og hente den, hvis du ikke skulle ende med at kunne betale lånet tilbage – de ejer den altså.

Kunst og design

Har du malerier på væggene eller en designertaske, så kan du også anvende dette. Det kan også løbe hurtigt op, og især malerier er noget, du sagtens kan undvære på væggene for en tid. Især hvis det går til et nødvendigt lån, du skal bruge på andre ting. Og så kan du glæde dig over, når du får det hele tilbage igen.

Du kan læse videre i artiklen Pengemangel? Sådan fikser du det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *