En mindfulness uddannelse til dig: Lever du eller overlever du?

Indholdsfortegnelse

Flora og Akademiet byder dig velkommen til en rejse ind i dig selv ved hælp af mindfulness. Mindfullness er kunsten er være med det der er, og være helt igennem til stedet i nuet, istedet at være alle mulige andre steder mentalt. Livet er nu. Et mindfulness kursus er den bedste gave, som du kan give dig selv og du kommer sent til at fortryde det. Flora stiller dig spørgsmålet som lyder på lever du eller overlever du egentlig bare? Kunne du tænke dig at være mere til stedet i nuet? Hvis ja, så læs endelig med.

Flora er indehaver af livsbevidsthed.dk, og Flora har uddannet mennesker i Mindfulness igennem de seneste 10 år. Helt kort betyder det altså at Flora har uddannet mennesker i at være til stede lige nu og her, istedet for at være alle mulige andre steder mentalt – som man jo desværre har en tendens til i det her senmoderne samfund, som vi lever i.

Flora er ikke bare indehaver, hun er også en mentor. Flora kan ydermere skrive på cv’et at hun har gennemført store projekter over hele landet, som har givet hende en bred erfaring, som hun bruger i sit virke som mindfulness-coach. Flora har uddannet mange forskellige mennesker med forskellige baggrunde og liv i livsforandrende processer, mindfulness og livsbevidsthed, og udstyret dem med en masse nyttige værktøjer man kan drage nytte af i alle lives henseender og faser, og derved øge ens livskvalitet markant.

Mindfulness uddannelse til dig

Lever du – eller overlever du bare? Tænker du hele tiden på i morgen, og kan du ikke bare være i nuet? Hvis du kan nikke genkendende til dette så kunne det være en idé at overveje en Mindfulness uddannelse, som helt sikkert vil være livsforandrende for dig. 

Mindfulness er kunsten at være i nuet, og være til det, som der er lige nu og her. Det handler om en fuld tilstedeværelse, hvor alle sanser er modtagelige overfor de indtryk, som man får. 

Mindfulness stammer oprindeligt fra buddhismen og yogaen, og helt lavpraktisk handler det altså om at være opmærksom og nærværende uden at dømme eller tillægge tingene anden værdi eller betydning end den, der er tilstede i nuet.

Det handler ikke om at ignorere følelser eller tanker – det handler blot om at observere disse følelser og tanker med nysgerrighed, accept og kærlig venlighed og på den måde kunne betragte og forstå, hvad der i bund og grund driver dig og hvilke tankemønstre og kropslige erindringer, du går rundt med. Mindfulness er en helt ny måde at lære at agere på, så man kan være mere i zen med sig selv.

 

Du kan læse videre i artiklen Har du prøvet mindfullness?.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *