Turen går til Europa med jeresferie.dk

Indholdsfortegnelse

Hvilken lettelse det er – vi kan nu endelig rejse lidt igen efter at være blevet fastlåst i vores egne vante omgivelser alt for længe grundet coronapandemien, som jo lagde hele verden ned på rekordtid. I kølvandet på pendemien er et nye rejseselskab blevet til, og det skal du høre mere om her.

jeresferie.dk er et nyt rejseselskab som er blevet til, og som i den grad skiller sig ud fra normen af rejseselskaber som vi kender dem. 

jeresferie.dk er en familiedrevet virksomhed med speciale i rejser til Tjekkiet, Schweiz, Slovakiet, Polen og andre perler i Euorpa som egentlig tit er lidt overset. Jeresferie.dk har en stor passion for netop disse lande. Passionen for disse Europæiske perler skinner i den grad igennem i rejseudbuddet som jeresferie.dk, og det kan i den grad også mærkes kommunikation med jeresferie.dk, når man ønsker at booke en rejse. Det forholder sig faktisk sådan, at meget få rejseselskaber på det danske rejsemarked har et så indgående lokalkendskab, til sine destinationer som jeresferie.dk har, og derfor kan netop dette rejseselskab også give jer konkret og ikke mindst korrekt vejledning, så man kan føle sig tryg hele vejen igennem. 

Det er vigtigt for jeresferie.dk at alle deres gæster kommer hjem med en god rejseoplevelse med uforglemmelige minder. Det helt specielle ved jeresferie.dk er nemlig at folkene bag rejseselskabet selv besøger deres destinationer og hoteller mindst én gang om året, for at kunne opretholde den standard de gerne vil føre.

Fri afbestilling

I disse tider er alting jo lidt usikkert grundet coronapandemien desværre. Det er også vigtigt for jeresferie.dk at deres gæster føler sig trygge ved at bestille rejser og rejse ud i denne lidt specielle situation, som hele verden befinder sig i. Covid-19 har ramt Verden, og det kan vi desværre ikke komme udenom. Det betyder så også at ingen kan sige hvordan situationen ser ud om eksempelvis 4 måneder, og derfor tilbyder jeresferie.dk derfor fri afbestilling til og man skal derfor ikke betale depositum for rejsen, før end destinationen er har en gul rejsevejledning. Du har også mulighed for at afbestille rejse op til 10 dage før endelig afrejse, og det giver altså en fleksibilitet og tryghed for dig som forbruger. 

Værd at vide

Udenrigsministeriet arbejder med et trafiklys, når det handler om rejsevejledninger, og vi opfordre alle til at holde et skarpt øje med den destination, som du ønsker at rejse til. 

Rød = Man må IKKE rejse til landet
Orange = Rejser til landet fraråder. Vi vil med sikkerhed ikke gennemføre rejser til lande som er Orange
Gul = Man må rejse, men skal vise ekstra opmærksomhed og huske at overholde reglerne.
Grøn = Der er ingen rejse restriktioner

Læs også Vil du også på en aktiv ferie til udlandet? hos herlighederne.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *